Jorian Lub

Wie is Jorian?

 

Hey hallo, leuk dat je wilt weten wie ik ben!
Waarschijnlijk heb je al wat rondgekeken op mijn site en ben je er via de beelden hier al een beetje achter gekomen.

Ik ben Jorian Lub, 29 jaar, bonusmama van een gezellig ventje van 7 en verliefd op de leukste man van de wereld. Samen wonen we in de buurt van Rotterdam en binnenkort hopen we te verhuizen naar een geweldig nieuw huis dat nog gebouwd wordt. Mensen omschrijven mij als een ‘blij ei’ en dat klopt wel, ik probeer overal vrolijkheid in te brengen.

Van een kop goede koffie, een gezellige hotspot met een mooi interieur en goed eten, fotograferen, bloemen, leuke hoekjes maken in huis, cadeautjes inpakken (mijn grootste hobby!), de tafel uitgebreid dekken voor een etentje met gasten, oneindig veel plaatjes pinnen op Pinterest & confetti feestjes word ik instant gelukkig.

Op dit moment ben ik, naast mijn vaste baan als stylist/fotograaf, ook te boeken als freelance (food)stylist & fotograaf.

Wil jij mooie foto’s van jezelf, bijvoorbeeld voor je website, social media of blog, ik maak ze graag! Heb je een eigen bedrijf en wil je laten zien wat je doet? Ik leg het graag voor je vast! Ook een serie mooie foto’s van je gezin, met je familie of lover maak ik graag. Tijdens een shoot vind ik het belangrijk dat we het gezellig hebben, zodat jij er met een goed gevoel op terug kunt kijken én dat je jezelf op de foto terugziet zoals je bent. Ik wil je graag fotograferen zoals je bent, zonder al te veel poespas.

Kijk voor een idee van mijn werk en stijl of meer informatie gerust nog even rond op mijn website. In mijn portfolio vind je foto’s die ik eerder maakte. Heb je interesse in een fotoshoot? Je vindt hier meer informatie over mijn werkwijze.

Omdat fotograferen, stylen, cadeautjes inpakken & hotspots ontdekken grote hobby’s van mij zijn, zou ik het heel leuk vinden om met JOU samen te werken. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Ik kijk er naar uit om voor je aan de slag te gaan! Laten we de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie. Stuur mij een mailtje voor een afspraak!

 

Hopelijk tot gauw, LIEFS X.

Neem contact op