Jorian Lub

Fotografie

Portretfotografie, gezinsfotografie en loveshoots
Vind je het leuk om foto’s van je zelf te hebben? Voor op Facebook, je Instagrampagina, LinkedIn-profiel of voor je blog of website. Wil jij mooie beelden van jou en je gezin, een romantische shoot met vriend(in)lief of zomaar wat gezellige foto’s van jou en je beste vriendin? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Op de foto gaan is natuurlijk altijd even spannend en ongemakkelijk, maar ik zal er voor zorgen dat jij je op je gemak voelt en de foto’s helemaal JIJ worden. We maken er samen een leuk en gezellig moment van op een plek waar jij je thuis voelt. Dit kan van het strand tot aan een toffe hotspot zijn. Ik sta overal voor open en vind het leuk om mee te denken. Tijdens de fotoshoot maak ik ook altijd een paar extra ‘sfeerbeelden’ zodat je uiteindelijk een prachtig geheel krijgt. Enthousiast? Laten we samen aan de slag gaan!

Jorian Lub - Food stylist and photographer

Bekijk mijn portfolio

  • Stuur mij een berichtje (of mail naar jorianlub@gmail.com) en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op via de mail of telefonisch.
  • Samen bespreken we jouw wensen, het tarief, een locatie en prikken we een datum. Ik ben doordeweeks op woensdag & vrijdag beschikbaar en eventueel ook in het weekend.
  • Ik schat ongeveer 2 uurtjes bezig te zijn op locatie en vind het altijd fijn om jou eerst even te leren kennen met een kop koffie of thee.
  • Wanneer de factuur betaald is krijg je binnen 3 weken de foto’s toegestuurd via een downloadlink. Reken op zo’n 35 foto’s of meer! Je kunt thuis achter je laptop dan lekker kiezen welke foto’s je gaat gebruiken.
  • Belangrijk: Wegens een nieuwe regeling ben ik in 2020 vrijgesteld van BTW. Dit betekend dat ik een vaste prijs reken inclusief BTW. (neem even contact op om te vragen wat het tarief is voor de shoot die jij in gedachten hebt). Reis- en parkeerkosten tel ik hier nog bij op. Ik reken 0,19 eurocent per kilometer.
  • Ik vind het leuk om foto’s van de shoot te gebruiken op mijn eigen website/blog of social media, uiteraard zal dit altijd eerst met je overleggen.
  • Deel jij zelf een foto van de shoot op Instagram? Dan vind ik het hartstikke leuk als je mij daarin tagt @joriannn.

Foto’s van jouw bedrijf

Heb je een eigen bedrijf? Dan zijn mooie beelden onmisbaar. Ook deze beelden maak ik graag! Ik vind het heel tof om voor jouw bedrijf of webshop aan de slag te gaan. Dit kunnen foto’s zijn van jezelf, maar misschien ook van wat je maakt, verkoopt of andere mooie sfeerbeelden. Deze beelden kunnen een mooie toevoeging zijn voor je eigen website/blog of gebruik voor Social Media. Wil je meer informatie of vind je het leuk om met mij te brainstormen? Dan mag je me altijd een bericht sturen!

Interieurfotografie, lifestylefotografie & foodfotografie

Door mijn werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers en mijn liefde voor styling en interieur heb ik ook ervaring met interieurfotografie, lifestylefoto’s en foodfotografie. Hierbij verzorg ik het liefst ook (een deel van) de styling.

Heb jij behoefte aan sfeerbeelden van je interieur, lifestyle- of foodfoto’s. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Neem direct contact op