Jorian Lub

Inpaktips

Inpaktip #3

Staat er een babybezoek op de planning? Dan heb ik hier weer aan aantal leuke tips voor jou! Mijn vriendin (ken ik nog uit het hofje) is bevallen van een lief meisje. Best bijzonder dat een goeie vriendin nu mama is en dit van dichtbij mee te mogen maken. Daarom heb ik even lekker uitgepakt en heb ik een aantal leuke creaties gemaakt. Ik heb gekozen voor een subtiel kleurtje roze in combinatie van craft & zwart. Zo blijft ook nog een beetje stoer! Hieronder een kleine uitleg:

 1. Maak een lief rupsje op een knijper. Echt waar.. dit is supersimpel! De bolletjes (gekocht bij Zeeman) plak je met 1seconde lijm op de knijper. De oogjes zijn van die leuke plakkertjes (ook gekocht bij Zeeman) en de voelsprieten is een satéprikker die doormidden is geknipt.
 2. Het grootste cadeau is ingepakt met craftpapier van Ikea. Ik heb een strook geknipt van een ander stukje papier en dit om het cadeau gewikkeld. Aan de achterkant is dit vast gemaakt met plakband. Aan het lint heb ik nog een aantal kralen geregen en klaar is je cadeautje! Extra leuk om het verder nog aan te kleden met stickers of labels.
 3. Het laatste cadeautje is ingepakt met zwart papier. Ook hier heb ik wat kralen geregen aan een stuk touw.

Weer wat toffe ideetjes met materialen die je wellicht thuis in de kast hebt liggen. Een knijper kun je natuurlijk op allerlei anderen manieren versieren. Je kunt hem bijvoorbeeld verven of bestrooien met heel veel glitters. Of maak er een vlinder, krokodil of sneeuwpop van. Heel veel succes bij het inpakken van een babycadeautje!

Materiaal:

 • Inpakpapier: Ikea
 • Inpakpapier met roze bladeren: leukverpakt
 • Oogjes: Zeeman
 • Bolletjes (van de rups): Zeeman
 • Houten knijpers: Blokker
 • Kralen: privé bezit, maar zijn vast te krijgen in verschillende hobbywinkels.

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

  Laat een reactie achter