Jorian Lub

Inpaktips

Inpaktip #2

Een cadeautje kun je opleuken met takjes, blaadjes, besjes en noem maar op. Hoe ik dit heb verzameld? Nou gewoon.. eventjes door het park wandelen en de mooiste vondsten oprapen. Zo simpel kan zijn! Ik heb de herfstachtige vondsten gecombineerd met prachtig papier waar heel subtiel bladeren op zijn getekend. Hier een korte uitleg:

  1. Maak een klein bosje van takjes, blaadjes, veren of noem maar op. Dit wikkel je met een klein stukje touw aan elkaar vast en bevestig je op het cadeautje met bijvoorbeeld plakgum. Aan het bosje heb ik ook een label gewikkeld waar ik op de achtergrond nog iets liefs schreef.
  2. Het vosje is gemaakt van een blaadje wat ik eerst goed heb schoongemaakt. Het neusje is een bolletje (gekocht bij Zeeman) en de oogjes en oortjes zijn geknutseld met wit & zwart papier. Je kunt natuurlijk ook kant en klaren oogjes kopen, stiekem nog leuker! Dit alles plak je heel simpel met lijm op het blaadje en je vosje is klaar! Ook dit is uiteindelijk bevestigd op het cadeautje met plakgum.

Wees creatief, want je kunt met bladeren nog heel veel anderen leuke diertjes maken! Inspiratie kun je bijvoorbeeld hier vinden op Pinterest.

Materiaal:

  • Cadeaupapier: leukverpakt
  • Label: Jurianne Matter via leukverpakt.nl
  • Bolletjes van stof (neusje van de vos): Zeeman
  • Touw: Dille & Kamille
  • Veertjes: Intratuin

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

    Laat een reactie achter