Jorian Lub

Inpaktips

Inpaktip #1

Het was vorige week weer tijd voor een inpak momentje. Er staat namelijk een babybezoek op de planning (staan er trouwens meerdere in de agenda #babyboom). Maaaar dat is natuurlijk hartstikke leuk en weer een reden om al mijn inpakspullen uit de kast te halen. Ik vind het cliché om een babycadeau in te pakken met roze of blauw inpakpapier. Dus ik heb totaal iets anders gedaan. Het is ingepakt in een combinatie wat mijn vriendin absoluut gaat waarderen. Ik heb gekozen voor 3 verschillende papiertjes, maar wel een combinatie wat goed bij elkaar past (al zeg ik het zelf). De kaartjes zijn gemaakt door Karlijn Vd Wier die je een poos geleden bij de Intratuin lagen. Heel erg tof! De sticker heb ik van Leukverpakt.nl. En de takjes, tja.. die heb ik gewoon uit mijn bos bloemen gehaald.  Het is eigenlijk heel simpel en wellicht kun je wat inspiratie opdoen vanaf de foto’s. Ik kan niet wachten om het cadeautje te geven!

Materiaal:

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

    Laat een reactie achter